top of page

Diensten 

We bieden meerder diensten aan voor u. 

Wilt u helemaal ontzorgt worden over de content en het plaatsen op social- media dan kan dat. Of wilt u toch meer hou vast hebben. Geen probleem, dan kunt u kiezen voor een pakket waar we alleen de content bijvoorbeeld posten. Voor ieder wat wils.

YouTube Shorts

YouTube Shorts zijn een enorme kans voor makers en bedrijven, omdat er minder YouTube Shorts worden gemaakt vergeleken met gewone YouTube-video's. Of je nu een vlogger, familiekanaal, techexpert, schoonheidsgoeroe, gamer of speelgoedrecensent bent, YouTube Shorts zijn perfect voor allerlei verschillende soorten videomakers, ongeacht je niche.

Reels, TikTok video`s 

Views. Media is gespecialiseerd in het maken van video’s voor Instagram, TikTok, Facebook en YouTube. Voor een tal van bedrijven, organisaties en sporters maken wij social media content. 

Wil je écht indruk maken op je doelgroep? Zeg het dan met beelden. Onze videoproducties zijn professioneel, haarscherp en op maat gemaakt. En meer nog: ze blijven plakken. 

rm355-pf-s73-card-computer-01-mockup.png

Social-media beheren

Geen tijd om te instagrammen? Terecht, jij hebt een business te runnen! Wij brengen jouw socialemediaprofielen tot leven en maken van jouw fans nieuwe klanten.

Content laten maken?

Om de aandacht te trekken, moet je wel unieke social media content plaatsen. En dat kan best lastig zijn. Onze inspiratie raakt echter nooit op. Wij maken gevarieerde posts die perfect aansluiten op je doelgroep en platforms als Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn. De inhoud van de social media content maken wij vooraf inzichtelijk. Na jouw goedkeuring plannen wij de posts in, zodat je ook hier geen omkijken meer naar hebt.

ggggg.png
Clapperboard-Background-PNG-Image.png
bottom of page